Team Member

Ellie Baxter

Business Coacher
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequatm, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt xplicabo.

About Teaching

Skills

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

Graphic Design 85%
HTML & CSS3 50%
Web Design 45%
Wordpress 70%

Trusted By

“Valmennuksessa parasta on ollut inspiroituminen ja näkökulman vaihtumisen kokemukset, lempeässä, asiantuntevassa ja turvallisessa ohjauksessasi. Erityisen hyvältä on tuntunut tilan antaminen omalle ajattelulle ja prosessille, oman vastuun, itsereflektion ja vapauden hengessä – kuitenkin hyvässä dialogissa. Tuet hienosti itsenäisyyttä ja innostat toimimaan uusin tavoin!”

Palaute yksilövalmennuksesta, 2016

“Selkeä tavoite päivälle. Hyvin aikataulutettu ja siinä pysyttiin. Lämmin ja ystävällinen ote, huomioi kaikki osallistuja yksilöinä, ei tunnetta, että olet massaa.” Arvosana (1-5) 5

Vuoden tavoitteet valmennus Sofia-opisto 2017

Osallistujapalaute

“Uskon että asiantuntija esiintyi vahvasti omana itsenään. Hän on asiantuntija, joka osasi hyvin ”avata” esittämäänsä asiaa. Arvosana (1-5) 5

Vuoden tavoitteet valmennus Sofia-opisto 2017

Osallistujapalaute