Toimitus- ja palautusehdot

Palautuskäytäntö

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Peruutus

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen satu.pihlaja@gmail.com.

Palautus

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa ja palautuksen tulee tapahtua viipymättä. Palautettavan tuotteen ja peruutusilmoituksen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, jolle palautus kohdistuu (tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero). Tuotteet palautetaan tilauksen koosta riippuen Postin Economy-luokan kirjeenä tai pakettina ja ostaja maksaa palautuksen toimituskulut itse Postiin. Postin ajankohtaiset toimitushinnat on luettavissa täältä. (Kirjeiden käteishinnat ja Pakettipalvelut – käteishinnasto).

Reklamaatio

Ostajalla on oikeus reklamoida virheellinen toimitus, viallinen tuote tai kuljetuksen aikana kadonnut tuote. Tapauksesta on ilmoitettava viipymättä osoitteeseen satu.pihlaja@gmail.com. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle uusi, virheetön tuote. Mikäli tämä ei ole mahdollista, voi kyseeseen tulla hinnan alennus tai kaupan purku.

Yhteystiedot

Tilauksen peruutukset ja reklamaatiot ilmoitetaan osoitteeseen satu.pihlaja@gmail.com. Tuotepalautukset lähetetään osoitteeseen Satu Pihlaja, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.

Toimituskäytäntö

Tilaaminen ja tilauksen toimittaminen

Tilaukset osoitteesta www.satupihlaja.com/kauppa/. Toimitamme tilauksen kirjeenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen tilauksessa ilmoitettuun postiosoitteeseen tai suurempien tilausten kohdalla lähimpään postikonttoriin tai pakettiautomaattiin. Postikulut sisältyvät tuotteiden hintaan.
Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, Toiminimi Satu Pihlaja saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä. Tässä tapauksessa Tilaus lähetetään 14 vuorokauden sisään tilauksen vastaanottamisesta (pl. loma-ajat).

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Toiminimi Satu Pihlaja
Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki
040-5700437

satu.pihlaja@gmail.com

Yhteyshenkilö

Satu Pihlaja

Rekisterin nimi

Toiminimi Satu Pihlajan asiakasrekisteri; posti-/nettimyynti

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään postimyyntiasiakkaan toimeksiannon perusteella tilauksen ja tavarantoimituksen mahdollistamiseksi rekisteröidyn antaman suostumuksen perusteella. Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen edellä kuvattujen toimien mahdollistamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia toimeksiantoihin liittyviä ja niiden yhteydessä kertyviä alla lueteltuja henkilötietoja:

-asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite, laskutusosoite

Säännönmukaiset tietolähteet

Edellämanittujen rekisterissä olevien henkilöiden itse omalla suostumuksellaan ilmoittamat tiedot toimeksiannon yhteydessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisteritietoja voidaan jakaa organisaation sisällä sekä muiden postimyynnin toteuttamiseen osallistuvien tahojen/alihakkijoiden (kuten postituksen hoitajat, kirjanpitotoimisto) kesken tarpeen mukaan tilausten toimittamiseksi ja laskuttamiseksi. Kaikki toimijat ovat sopimuksin sitoutuneet toimimaan tietosuoja-asetuksen edellyttämällä tavalla.

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Toimeksiantojen yhteydessä mahdollisesti kertyvä manuaalinen aineisto (tilauslistat) säilytetään erikseen tätä tarkoitusta varten olemassa olevassa lukollisessa arkistossa. Tiedot siirretään mahdollisuuksien mukaan sähköiseen arkistoon.

Sähköisesti käsiteltävä aineisto

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Luvaton pääsy tietoihin estetään myös mm. tunnistautumisprosessin ja palomuurien avulla. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Tietoturvan taso arvioidaan vuosittain tehtävällä tietotilinpäätöksellä, jonka perusteella tehdään mahdollisesti tarvittavat korjaustoimenpiteet tietoturvan saattamiseksi tietosuoja-asetuksen kannalta asianmukaiselle tasolle.

Tarkastusoikeus

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen Rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevat henkilötiedot.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus -pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista ja -tarvittaessa saada korjattua mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Pyyntö tulee suorittaa kirjallisena rekisterin pitäjälle -muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus muun muassa

-pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen niiltä osin, kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Peruutus ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen

-tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle

Käyttöehdot

Kaupan ehdot

Näitä kaupan ehtoja sovelletaan asioitaessa Toiminimi Satu Pihlajan postimyynnissä.

Tilaaminen ja tilauksen toimittaminen

Tilaukset osoitteesta www.satupihlaja.com/kauppa/. Toimitamme tilauksen kirjeenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen tilauksessa ilmoitettuun postiosoitteeseen tai suurempien tilausten kohdalla lähimpään postikonttoriin tai pakettiautomaattiin. Postikulut sisältyvät tuotteiden hintaan.
Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, Toiminimi Satu Pihlaja saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä. Tässä tapauksessa Tilaus lähetetään 14 vuorokauden sisään tilauksen vastaanottamisesta (pl. loma-ajat).

Maksaminen ja hinta

Tuotteet maksetaan Paytrail maksunvälityspalvelulla. Lue maksuehdot seuraavan otsikon alta tai tutustu niihin suoraan Paytrail Oyj:n verkkosivuilla täällä.

Tuote myydään tilaamishetkellä Toiminimi Satu Pihlajan websivuilla ilmoitettavalla hinnalla. Postituskulut kuuluvat hintaan.

 

Maksuehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä ja Paytrail Oyj on osa OP Ryhmää.
Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, on Paytrail Oyj välittänyt maksusi. Voit tutustua Paytrail Oyj:n maksuehtoihin kokonaisuudessaan täällä.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut


Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, Paytrail välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot


Luottokorttimaksut


Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot

MobilePayn maksuehdot

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja After Pay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Kunkin palveluntarjoajan tuoteselosteet ja kuluttajaehdot näet Paytrailin sivuilta kohdasta “Lasku- ja osamaksupalvelut”.

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus


Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen satu.pihlaja@gmail.com. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa. Palautettavan tuotteen ja peruutusilmoituksen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, jolle palautus kohdistuu (tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero). Tilauksen peruutukset ja reklamaatiot ilmoitetaan osoitteeseen satu.pihlaja@gmail.com. Tuotepalautukset lähetetään alla olevaan osoitteeseen.

Tietojen oikeellisuus


Asiakas vastaa antamansa toimitusosoitteen oikeellisuudesta. Toimitusosoite tulee yksilöidä tarkasti ovessa näkyvän nimen, katuosoitteen ja postitoimipaikan mukaisesti. Nimen perässä tulee käyttää c/o merkintää, jos saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa ilmoitettu (esim. “Vastaanottajan nimi” c/o “Ovessa oleva nimi”). Kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä sähköpostitse: satu.pihlaja@gmail.com.

Muuta

Toiminimi Satu Pihlaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Yhteystiedot


Toiminimi Satu Pihlaja
Lapinlahdenpolku 8
00180 HELSINKI
y-tunnus 2307452-0
puh. 040-5700437
satu.pihlaja@gmail.com
www.satupihlaja.com