Coaching

COACHING

Coaching on ratkaisukeskeinen toimintamalli, jossa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymisterapiaa, ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa. Tavoitteena on tukea kasvua kohti omaa potentiaalia, lisätä itsetuntemusta, tavoitteiden tunnistamista ja kykyä saavuttaa tavoitteita. Valmentajana autan sinua oivaltamaan olennaisen erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla. Valmennuksessa sisäinen johtajuus lisääntyy, omat vaikutusmahdollisuudet kirkastuvat ja hyvinvointi ja elämästä nauttiminen lisääntyvät. Kykysi saavuttaa tavoitteita lisääntyy ja omien voimavarojen tunnistaminen vie helposti ja nopeasti eteenpäin. Coaching tukee sinua työurallasi ja lisää jaksamista ja hyvinvointiasi.

COACHINGISTA SANOTTUA

  • Palaute RMP coachingista, 2020
    Se oli selkeä ja kompakti kokonaisuus, joka auttoi osaltaan ymmärtämään omia motivaatioita ja toisaalta selittää omia käyttäytymismalleja
  • Palaute työnohjauksesta, 2018
    Olin tutustunut aiemmin työurallani Satuun, joka teki minuun suuren vaikutuksen omalla myönteisella ja ratkaisukeskeisellä ohjaustyylillään. Hän auttoi minua konkretisoimaan hyvillä näkökulmilla ja kysymyksillä. Koin ohjauksen erittäin voimaannuttavaksi ja konkreettiseksi. Sain isoja oivalluksia, joista on ollut minulle paljon iloa ja hyötyä yrittäjäuran alussa.
  • Palaute yksilövalmennuksesta, 2021
    Siitä on ollut apua asioiden jäsentämisessä. Ja armollisuuden opettelussa, se ei ole aiemmin kuulunut mun ajattelumalleihin lainkaan.

TYÖNOHJAUS, MENTOROINTI JA RMP -COACHING

Työnohjaus
Olen työnohjannut vuodesta 2007 alkaen, laajentanut osaamistani opiskelemalla psykoterapiaa, työ- ja organisaatiopsykologiaa, coachingia, sekä työnohjaamalla eri alojen työntekijöitä.
Mentorointi
Olen toiminut mentorina sekä Helsingin yliopiston ryhmämentorointiohjelmassa, että Suomen mentorit ry:n mentoriohjelmassa. Molemmista kokemukset ovat todella positiivisia, sillä työ on antoisaa ja lyhyessä ajassa voi huomata suuria kehitysaskelia.
RMP -coaching
Reiss Motivaatioprofiili® (RMP) on työkalu, jonka avulla tunnistat henkilökohtaiset motiivisi ja löydät keinoja tehdä sinulle sopivia valintoja arjessasi. Se antaa kattavan kuvan motivaatio- ja perustarverakenteestasi. Sinua ei lokeroida tai tyypitellä, sillä motiivit ovat jatkumoita.

TILAA BLOGI JA SEURAA TAPAHTUMIA

Näyttöjä työstäni: Luettavaa ja kuunneltavaa
0
Tietokirjoja
0
Esiintymisiä
0
Media-vierailuja