DRIIM Aikaansaamisen taika verkkovalmennus

VERKKOVALMENNUS

Aikaansaamisen taika -verkkovalmennus on suunnattu tietotyöläisille, asiantuntijoille, yrittäjille, valmentajille, johtajille ja kaikille, jotka haluavat saada aikaan enemmän työssä tai vapaa-ajalla. Opit miten sinä voit löytää omat vahvuutesi ja poistaa juuri sinun mielen esteesi tavoitteidesi saavuttamiseksi. Aikaansaaminen lähtee valinnasta, mitä kohti haluat pyrkiä. Valmennuksesta saat kykyä tehdä parempia valintoja, tavoitteellisuuden ja suunnitelmallisen toteutuksen taitoja, miten mielikuvia voi käyttää apuna, ajanhallinnan apukeinoja sekä tunteiden johtamisen taitoja. Valmennus sisältää 20 videovalmennusta, kesto yhteensä 2 h 55 min. Saat kaikki Driimin valmennukset vain 80 € vuodessa nyt -20%.

MITÄ OPIT

  • Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus
    Opit miksi tavoitteellisuus kannattaa ja miten asetat hyvän ja toimivat tavoitteen. Teet toimintasuunnitelman ja opit seuraamaan etenemistäsi.
  • Ajanhallinta ja mielikuvat
    Tiedät mitä ovat tekemisen lajit ja millaisilla apukeinoilla etenet parhaiten. Opit miten mielikuvat auttavat sinua matkallasi kohti tavoitetta.
  • Tunteiden johtaminen
    Tunteiden johtaminen auttaa sinut epäonnistumisen pelosta mukavuusalueen ulkopuolelle. Tunteiden säätely ja itsemyötätunnon taidot kehittävät sinusta parhaan kannustajan itsellesi ja muille.

SISÄLTÖJÄ

Itsensä johtaminen on valintoja: Ohjaudu sisältäpäin, arvot, merkitykset ja kiinnostukset, tunnista vahvuutesi, päätä mitä haluat tavoitella.
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus: Miksi tavoitteellisuus kannattaa, millainen on hyvä tavoite, toimintasuunnitelma, etenemisen seuranta.
Mielikuvat: Mindset – kasvun asenne, onnistumisen mielikuva, mielentilaan vaikuttaminen, sopiva mielentila mielikuvilla.
Ajanhallinta: Tekemisen lajit, ajanhallinta, apukeinoja aloittamiseen ja tekemiseen, itsen kirittäminen, rutiinit ja palkitseminen.
Tunteiden johtaminen: Millä mielellä, positiiviset tunteet, epäonnistumisen pelosta mukavuusalueen ulkopuolelle, itsemyötätunto.

TILAA BLOGI JA SEURAA TAPAHTUMIA

Näyttöjä työstäni: Luettavaa ja kuunneltavaa
0
Tietokirjoja
0
Esiintymisiä
0
Media-vierailuja