RMP -valmennus

Reiss Motivaatioprofiili®

Tiedätkö, mikä sinua motivoi? Haluatko oppia johtamaan itseäsi paremmin? Reiss Motivaatioprofiili® (RMP) on työkalu, jonka avulla tunnistat henkilökohtaiset motiivisi ja löydät keinoja tehdä sinulle sopivia valintoja arjessasi. Se antaa kattavan kuvan koko motivaatio- ja perustarverakenteestasi. Sinua ei lokeroida tai tyypitellä, sillä motiivit ovat jatkumoita. RMP-kyselyn täyttäminen netissä kestää 10 – 20 minuuttia. Saat yksilöllisen palautecoachingin, jonka jälkeen ymmärrät miten motiivit ohjaavat toimintaasi. Voidaan toteuttaa myös koko tiimillesi. Olen sertifioitu Reiss Motivaatioprofiili® -coach (2020, Suomen Motivaatitalo) ja sertfioitu Reiss Motivaatioprofiili® -tiimivalmentaja (2020, Suomen motivaatiotalo).

RMP-PROFIILI

  • Motivaatioprofiilista on hyötyä
    Omien motiivien tunnistamisessa, ammatinvalinnassa ja urasuunnittelussa, henkilökohtaisen motivaation ja hyvinvoinnin parantamisessa, rekrytoinnissa, työyhteisötaitojen kehittämisessä, muutosten toteuttamisessa ja johtamisessa.
  • Opit
    Asettamaan motivoivia tavoitteita, valitsemaan sopivia työtehtäviä, parantamaan työsi tuloksellisuutta ja stressinhallintaa.
  • Tiimiprofiili
    Lisää ymmärrystä erilaisista motiiveista, kehittää arvostavaa suhtautumista, lisää luottamusta ja parantaa yhteistyötä, auttaa uuden tiimin rakentamisessa, helpottaa tehtäväjakoa ja auttaa konfliktien ratkaisussa.

RMP -VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Se oli selkeä ja kompakti kokonaisuus, joka auttoi osaltaan ymmärtämään omia motivaatioita ja toisaalta selittää omia käyttäytymismalleja

Palaute RMP -yksilöcoachingista, 2020

TILAA BLOGI JA SEURAA TAPAHTUMIA

Näyttöjä työstäni: Luettavaa ja kuunneltavaa
0
Tietokirjoja
0
Esiintymisiä
0
Media-vierailuja