Ryhmävalmennukset

Ryhmävalmennukset

Valmennus sopii hyvin toteutettavaksi ryhmässä, esimerkiksi työyhteisössä. Sen avulla voidaan parantaa työtulosta tiimissä ja rakentaa työskentelyä työryhmän jäsenten vahvuuksien varaan. Yhteisten tavoitteiden kirkastaminen auttaa pyrkimään kohti parasta tulosta. Olen toteuttanut lukuisia valmennuksia erilaisille ryhmille ja organisaatioille itsensä johtamisen teemoista, kuten tavoitteellisuudesta, aikaansaamisesta, ajanhallinnasta, hyvinvoinnista ja valintojen teosta. Ideasta tietokirjaksi -valmennus on kirjan kirjoittajille suunnattu valmennuspäivä. Siinä lähestytään kirjan kirjoittamista mentorointihenkisesti ja valmistaudutaan prosessiin sekä henkisesti, että konkreettisesti kirjoittamisharjoituksin.

IDEASTA TIETOKIRJAKSI

  • Valmennuksessa
    Lähestymme valmennuksellisin harjoittein omia toiveita ja intohimoja kirjoittamiseen ja jokainen työstää suunnitelman oman kirjoittamisprojektin toteuttamiseksi.
  • Tarkastellaan
    Kirjoittamisen prosessia, kohderyhmän valintaa, kustantajan etsimistä ja apurahojen hakua. Kirjoitat sisällysluettelon, synopsiksen ja saatekirjeen kustantajalle. Saat käytännön vinkkejä, miten saat kirjasi kustannetuksi tai omakustannetuksi.
  • Yhteistyössä Books On Demand
    Valmennus sisältää puheenvuoron omakustantamo Books On Demandiltä, jossa perehdyt omakustantamisen mahdollisuuksiin.

IDEASTA TIETOKIRJAKSI VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Valmentaja oli asiantunteva ja innostava ja harjoitukset mielenkiintoisia. Tämä valmennus antoi juuri sitä mitä lupasikin.

Osallistujapalaute, Ideasta tietokirjaksi valmennus 2017

Todella rahan arvoista settiä! Sopivan mittainen päivä ja sopivasti asiaa. Kaikki harjoitukset ehti tekemään hyvin, mutta turhaa luppoaikaa ei jäänyt. Päivä antoi hurjasti varmuutta ryhtyä toimeen. Tekeminen kiikasti loppujen lopuksi pienistä asioista, joten rima aloittamiseen aleni todella paljon.

Osallistujapalaute, Ideasta tietokirjaksi valmennus 2017

Paljon konkretiaa kirjan kirjoittamisesta ja kustannusmahdollisuuksista, tuli selkeyttä koko prosessiin. Omalle kirjaprojektille syntyi suunnitelma ja synopsis.

Osallistujapalaute, Ideasta tietokirjaksi valmennus 2018

TILAA BLOGI JA SEURAA TAPAHTUMIA

Näyttöjä työstäni: Luettavaa ja kuunneltavaa
0
Tietokirjoja
0
Esiintymisiä
0
Media-vierailuja