Tietokirjoja itsensä johtamisesta

ITSENSÄ JOHTAMINEN

Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, kun meiltä kaikilta edellytetään yhä enemmän itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista. Työelämä muuttuu itseohjautuvammaksi, mikä toisaalta haastaa, toisaalta antaa myös vapauden tehdä työtä enemmän itseään kuunnellen. Itsensä kehittäminen, niin työssä kuin vapaa-ajalla tulee osaksi elämäämme, ja se voi olla mukavaa ja innostavaa. Mielen taidot ovat arvokasta pääomaa, sekä työssä että vapaa-ajalla. Itsensä johtamisen taitoja voi oppia ja harjoitella. Valintojen teko on konkreettista itsensä johtamista arjessa. Päätöksen hetkellä on tärkeää tuntea itsensä, valintojensa lähtökohdat ja taustat sekä etsiä rohkeasti uusia valinnanmahdollisuuksia.

TIETOKIRJAT

  • Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi (2018, Atena)
    Haluatko saada enemmän aikaan ja viedä omia tärkeitä tavoitteitasi eteenpäin? Kirjasta löydät tutkimustietoa, uusia tapoja ajatella, sekä inspiroivia ja itsetuntemusta lisääviä harjoituksia aikaansaamisen taitojen kehittämiseen.
  • Aikaansaamisen taika – työkirja (2019, Atena)
    Innostavan ja kannustavan tehtäväkirjan avulla kehität itsesi johtamisen taitoja ja saat aikaansaamisen taidot haltuun helposti ja innostavasti.
  • Valinnan paikka – näin teet parempia päätöksiä (2021, Atena)
    Meillä on valtavasti valinnan mahdollisuuksia mutta niiden myötä myös vaikeuksia valita. Valitsemme työuran, puolison ja asuinpaikkamme ja teemme päivittäin myös lukemattomia pieniä valintoja. Opit miten moniin asioihin pystyy vaikuttamaan ja miten aina voi valita myös toisin.

KIRJOISTA SANOTTUA

Aikaansaamisen taika on todella käytännönläheinen, innostava ja aktivoiva. Se on kiva yhdistelmä tutkimustietoa, käytännön esimerkkejä ja hyviä yhteenvetoja/muistilistoja. Asenteeltaan kirja on kannustava, mutta ihmisen voimavarat huomioonottava. Maailmaa ei rakenneta päivässä. Mia Karlsson, perustaja, Health Revolution Oy Ltd.

Valinnan paikka on tietokirja, joka tekee mieli lukea heti alusta loppuun. Teksti on käytännönläheistä ja kevyttä, ja silti painavaa tieteellistä faktaa. Lukiessa tekee koko ajan mieli kirjoittaa muistiinpanoja tai soittaa kaverille ja ilmoittaa: arvaas mitä, tajuan elämästä nyt pikkuisen enemmän. Anna Sillanpää, toimittaja

TILAA BLOGI JA SEURAA TAPAHTUMIA

Näyttöjä työstäni: Luettavaa ja kuunneltavaa
0
Tietokirjoja
0
Esiintymisiä
0
Media-vierailuja