Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi

25.00

Haluatko saada enemmän aikaan ja viedä omia tärkeitä tavoitteitasi eteenpäin? Huippusuositusta kirjasta löydät tutkimustietoa, esimerkkejä, uusia tapoja ajatella, sekä inspiroivia ja itsetuntemusta lisääviä harjoituksia aikaansaamisen taitojen kehittämiseen. Saat kirjan nyt rajoitetun ajan kirjailijan signeerauksella, postikulut sisältyvät hintaan!

Osasto: Avainsana tuotteelle Kirjailija: Satu PihlajaProduct ID: 11260

Kuvaus

Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, kun meiltä kaikilta edellytetään yhä enemmän itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista. Työelämä muuttuu itseohjautuvammaksi, mikä toisaalta haastaa, toisaalta antaa myös vapauden tehdä työtä enemmän itseään kuunnellen. Mielen taidot ovat arvokasta pääomaa, sekä työssä että vapaa-ajalla. Itsensä johtamisen taitoja voi oppia ja harjoitella, ja se voi olla mukavaa ja innostavaa.

Kirjan esimerkkien ja harjoitusten avulla pääset konkreettisesti tarkastelemaan itsensä johtamista omassa elämässäsi. Opit mielikuvien käyttöä, tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta, ajanhallintaa ja tunteiden huomioimista aikaansaamisessa. Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi on suosittu tietokirja, joka löytyy Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan johtamisopintojen kirjasuosituksista.

Kirjasta sanottua: ”Aikaansaamisen taika on todella käytännönläheinen, innostava ja aktivoiva. Se on kiva yhdistelmä tutkimustietoa, käytännön esimerkkejä ja hyviä yhteenvetoja/muistilistoja. Asenteeltaan kirja on kannustava, mutta ihmisen voimavarat huomioonottava. Maailmaa ei rakenneta päivässä.” Mia Karlsson, perustaja, Health Revolution Oy Ltd.

“Luettuani kirjan huomasin, että koulujuttuihin alkoi mennä vähemmän aikaa. Ymmärsin, että suunnittelulla on tosi iso merkitys. Panostamalla siihen voi säästää paljon aikaa myöhemmissä vaiheissa.” Opiskelija

Lisätiedot

Kirjailija

Satu Pihlaja

Julkaistu

2018

Kustantaja

Atena kustannus