Valinnan paikka – näin teet parempia päätöksiä

30.00

Nyt kirjailijan signeerauksella.

Haluatko oppia valitsemaan paremmin? Teemme jatkuvasti valintoja sekä elämän suurissa asioissa, että pienemmissä arjen tilanteissa. Hyvien päätösten teko ei aina ole helppoa, mutta taitoa voi harjoitella kirjan oppien ja harjoitusten avulla. Omannäköisten valintojen teko voi olla haastavaa, vaikka vaihtoehtoja on ehkä enemmän kuin koskaan. Saat kirjan nyt rajoitetun ajan kirjailijan signeerauksella, postikulut sisältyvät hintaan!

Osasto: Avainsana tuotteelle Kirjailija: Satu PihlajaProduct ID: 11264

Kuvaus

Meillä on valtavasti valinnan mahdollisuuksia sekä elämää ohjaavissa isoissa valinnoissa, että pienissä arjen valintatilanteissa. Haasteet kuitenkin lisääntyvät, kun vaihtoehtoja on tarjolla paljon. Ohjaavatko muiden tekemiset ja jostakin opitut säännöt meitä liikaa? Mikä osuus valinnoissa on tavoilla ja tottumuksilla? Onko meillä tässä hetkessä mahdollisuus valita toisin? Miten osaisi tehdä omannäköisiä ja itselle merkityksellisiä valintoja?
Kirja sisältää teoriaa mm. neurotieteistä, päätöksenteosta, psykologisesta tutkimuksesta ja intuitiosta. Se sisältää esimerkkejä ja jopa 64 käytännön harjoitusta, joiden avulla opit valitsemaan paremmin. Harjoittele irtautumaan kirjoittamattomista säännöistä, hyödyntämään itsetuntemusta ja intuitiotasi, sekä luomaan tavoitteita ja tapoja, jotka vievät sinulle sopivaan suuntaan.

“Valinnan paikka on tietokirja, joka tekee mieli lukea heti alusta loppuun. Teksti on käytännönläheistä ja kevyttä, ja silti painavaa tieteellistä faktaa. Lukiessa tekee koko ajan mieli kirjoittaa muistiinpanoja tai soittaa kaverille ja ilmoittaa: arvaas mitä, tajuan elämästä nyt pikkuisen enemmän.” Anna Sillanpää, toimittaja

Lisätiedot

Kirjailija

Satu Pihlaja

Julkaistu

2021

Kustantaja

Atena kustannus